COVID-19 info

 15.10.2020

Hallituksen 15.10.2020 antamiin tuoreimpiin suosituksiin liittyen, haluamme antaa sinulle väliaikatietoa ja tarkennuksen siitä, mitä nämä suositukset tällä hetkellä tarkoittavat juuri sinulle, Yoga Nordicin tärkeänä oppilaana/asiakkaana. (22.10.2020 ei uusia suosituksia tai rajoituksia)

Epidemian kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla, kuten Uudellamaalla, hallitus suosittelee että ”kaikenikäisten ryhmäharrastustoiminta on järjestettävä siten, että osallistujien on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa” (Valtioneuvosto 15.10.2020). Etelä Suomen aluehallintovirasto on vahvistanut samat rajoitukset. Sallithan uutiskirjeen meiltä, niin saat ajankohtaista tietoa aina ensimmäisten joukossa.

Meistä jokainen voi vaikuttaa siihen, ettei Helsinki ja Uusimaa päädy kiihtymisvaiheesta leviämisvaiheeseen. Nyt on eritoten tärkeää pitää huolta turvaväleistä, hygieniasta ja pysyä kotona jos on orastavia sairastumisen merkkejä. Suosittelemmekin sinua lämpimästi tulemaan tunnille valmiiksi pukeutuneena, jotta voit välttää pukuhuoneen/suihkun käytön. Jos kuitenkin tarvitset pukuhuonetta, muistathan, ettemme voi varmistaa turvavälejä tai kontaktittomuutta, joten varaathan silloin mukaan kasvomaskin, kangasmaskeja on myös myynnissä vastaanotossamme. Myös tunneillamme on kasvomaski erittäin suositeltava.

Me Yoga Nordicilla jatkamme tiukkoja hygieniatoimia, tuntikokojen rajoittamista, turvavälien kunnioittamista saleissamme ja muita tarpeellisia toimia. Hyvinvointisi on elinehtomme ja koko toimintamme tukipilari. Haluamme samalla muistuttaa että jooga ei ole ”korkean riskin” kontaktilaji, vaan jokaisen on mahdollista keskittyä täysin omaan harjoitukseensa, turvallisesti omalla matollaan. Kannustammekin sinua löytämään joogasta iloa ja pienen arjesta irtaantumisen näinä vaikeina aikoina.

Ymmärrämme ja kunnioitamme, että olet tilanteesta huolissasi.

Olemme kehittäneet kaksi loistavaa palvelua kotona tehtävää harjoitusta varten, jotka saattavat tässä hetkessä olla oikea vaihtoehto sinulle. Joogakorttisi käy Live Stream etätuntiemme maksuun ja tunnit voit varata varausjärjestelmästä asiakastunnuksillasi. Saatavillasi on lisäksi Omline-videokirjasto, jota voit kokeilla riskittä kokeiluviikon ajan.

Etäpalvelumme ovat saaneet todella positiivisen vastaanoton ja kannustan sinua kokeilemaan niitä! Emme tarjoa maksuttomia pidennyksiä tai jäädytyksiä kertakorteille ilman sairastodistusta, vaan opastamme sinua mielellämme alkuun etäjoogan kanssa. Ohjeen löydät myös täältä: bit.ly/livestreamohje

 Aluehallintoviraston ohjeistus

HUS ohjeistus

 

6.10.2020 jatkamme edelleen studioillamme tehostettuja siivoustoimia ja noudatamme viranomaismääräyksiä ryhmäkoosta ja turvaväleistä. 

Olet lämpimästi tervetullut tunneillemme ja näin sinä voit omalta osaltasi vaikuttaa korona-viruksen torjuntaan ja positiivisen energian levittämiseen

 • Tulethan tunneille vain jos olosi on täysin terve, mikäli tunnet edes mitään orastavia sairastumisen oireita, jää mieluummin tunnilta pois, jotta et vaaranna kanssajoogaajiesi hyvinvointia.
 • Mikäli olet käynyt koronatestissä, odotathan aina testivastauksen saapumista ennenkuin tulet tunnille.
 • Kaikilla tunneillamme on  n. 60% kapasiteetti normaalitilanteeseen verrattuna, mikä tarkoittaa, että tunnilla voidaan hyvin pitää reilun metrin välimatkaa kanssaosallistujaan. Kysy tunnin opettajalta apua, mikäli olet epävarma miten asettaa mattosi tunnin aluksi. Kun asetat mattosi merkkien mukaan, jää kanssajoogaajaan sopiva välimatka. 
 • Yleisesti kaikki arki illat ja viikonloppujen tunnit ovat ruuhkaisempia, yritä mahdollisuuksien mukaan osallistua aamu- tai päivätunneille, myös illan viimeinen tunti on yleensä rauhallisempi. Live streamissä lähetetyillä tunneilla on normaalia pienempi ryhmä paikanpäällä studiolla.
 • Voit halutessasi käyttää kasvomaskia kun turvaväliä ei voi toteuttaa, kuten esim pukutiloissa, ja viivythän pukutiloissa mahdollisimman lyhyen aikaa. Jos mahdollista kannattaa tunnille saapua valmiiksi vaatteet vaihdettuna, näin helpotat ruuhkaa pukutiloissa.
 • Halutessasi voit myös pitää kasvomaskia koko harjoituksen ajan.
 • Suosittelemme käsien pesua niin ennen- kuin jälkeenkin tunnin. Mikäli käsienpesu ei ole mahdollista, käytä vastaanottotiskillä olevaa käsidesiä.
 • Muistathan, että joogakoululla käynti saattaa olla kanssajoogaajallesi tärkeä irtautuminen arjesta tai muusta negatiivisesta energiasta, ethän kyseenalaista kenenkään tapaa asettautua joogasaliin, tai suojautumisvälineiden valintaa tai valitsemattomuutta.
 • Erilaiset hengitysharjoitukset ovat olennainen osa sekä jooga- että Pilatesharjoitusta, tulemalla tunnille tiedostat, että siellä saatetaan tehdä hengitysharjoituksia.
 • Mikäli sinulla on mitään kysymyksiä tai huolenaiheita voit aina lähestyä henkilökuntaamme suoraan tai olla yhteydessä verkkosivujemme kautta, sosiaalisen median kautta tai sähköpostilla.

Meillä on tarjolla kaksi loistavaa palvelua kotona tehtävään harjoitukseen: Live stream tunnit ja OMline videokirjasto, molemmat ovat olleet huikean suosittuja ja kotiharjoitus on houkuttanut mukaan uusia perheenjäseniä, jotka eivät muuten välttämättä tuntisi oloaan kotoisaksi joogastudiolla. 

 

21.6.2020 tervetuloa tunneillemme, niin studioilla, live stremissa kuin OMline videokirjastossakin!

Kaikilla tunneillamme edelleen kapasiteetti n. 60% ja lattiaan on merkitty mattopaikat joten voit helposti ja turvallisesti pitää suositeltua 1m turvaväliä kanssajoogaajaan. Kaikkia tilojamme ja kosketuspintoja siivotaan ja desinfioidaan ahkerasti, useita kertoja päivässä. Studioillamme on tarjolla Nolla – käsien desinfiointiainetta, jota suosittelemme käyttämään käsien pesun ohella.

Tarjolla on pysyvästi myös mainioita vaihtoehtoja kotona joogaamiseen, kuten päivittäiset live stream joogatunnit, sekä OMline videokirjasto, jonka valikoimaa kehitämme jatkuvasti.

 

Muistathan kuitenkin:

 1. Ethän tule tunnille jos olosi ei ole täysin terve, jää kotiin lepäämään ja tarkkailemaan oloasi.
 2. Pesethän kätesi ennen tuntia, saippualla ja lämpimällä vedellä.
 3. Käytä mielellään omaa mattoa, näin vähennät turhaa kemikaalikuormaa.
 4. Tunneillamme saa käyttää kasvosuojaa ja kertakäyttökäsineitä
 5. Mikäli olet matkustanut tai lähipiirissäsi on tartunnan saanut, ethän tule tunneille vähintään 14 vuorokauteen.
 6. Suojaa suusi, jos yskit tai aivastat tunnilla.
 7. Seuraa ja noudata viranomaisten ohjeita
 8. Mikäli sairastumisen vuoksi tarvitset lisää käyttöaikaa joogakortillesi olethan yhteydessä meihin ensisijaisesti sähköpostilla om(a)yoganordic.fi

Teemme Yoga Nordicilla kaikkemme mahdollisimman turvallisen ja siistin harjoitusympäristön ylläpitämiseksi sinua varten.

29.3.2020 Vallitsevan koronan tilanteen takia haluamme tiedottaa siitä, miten Yoga Nordic toimii tartuntojen hillitsemiseksi.

Ensinnäkin ryhdymme THL:n suosituksiin perustuviin tarpeellisiin toimenpiteisiin. Samaan aikaan seuraamme vahvasti viranomaismääräyksiä. Neljästä toimipisteestämme kolme ovat olleet kokonaan kiinni jo toista viikkoa. 

 

Kampin toimipisteessä pidämme rajallisen määrän tunteja päivittäin ja palvelemme asiakkaita jotka haluavat hankkia välineitä kotijoogaa varten. Varmistamme päivittäin henkilökuntamme terveyden, ja olemme tarkkoja eri karanteeniaikojen kunnioittamisesta. Muistutamme myös joogaajia samoista terveyssäännöistä. Toisin sanoen, olet tervetullut tunneillemme vain, jos tunnet olosi täysin terveeksi, ja noudatat THL:n esittämiä suosituksia tartuntojen ehkäisemiseksi. Koskaan ei ole terveellistä harjoittaa minkäänlaista fyysistä toimintaa edes vähän kipeänä. 

 

Kaikkien tuntiemme osallistujamäärät on rajoitettu siten, että jokaiselle osallistujalle jää 2m tilaa ympärilleen. Salimme ovat korkeat ja ilmavat, ja Kampin kauppakeskuksessa ilmastointi huolehtii ilman puhtaudesta useamman suodattimen avulla. Tulemalla tunnille jo valmiiksi joogaan soveltuvissa vaatteissa, sinun ei tarvitse käyttää pukutilojamme laisinkaan. 

 

Kaikkia tilojamme ja kosketuspintoja desinfioidaan useita kertoja päivässä, niin kuumalla höyryllä, alkoholilla, kuin desinfioivin pesuainein. Tiloissamme on aina käytettävissä saippuaa ja käsidesiä (saatavuuden mukaan) sekä kertakäyttöisiä paperipyyhkeitä. Suosittelemmekin käsien pesua sekä ennen, että jälkeen joogatunnin. 

 

Tilanteessa, jossa yhteiskunnan yleinen mielenlaatu on huolestunut, alakuloinen tai jopa pelokas, näemme, että Yoga Nordicin kaltaisen paikan pitäminen avoimena ja rauhoitettuna niille, jotka haluavat ylläpitää harjoitteluaan sekä fyysisesti että henkisesti on erittäin tärkeää. Saammekin asiakkailta useita kertoja päivittäin kiitosta, joka auttaa jatkamaan tätä tärkeää työtä. 

 

Haluamme kiittää sinua osana Yoga Nordic -yhteisöämme, joka on osoittanut vahvuutensa ja voimansa tällaisessa erikoistilanteessa. Kiitokset, joita olemme saaneet aukiolostamme, live stream tunneistamme, sekä OMline joogavideopalvelustamme on ylittänyt odotuksemme. Olemme tehneet paljon lyhyessä ajassa saadaksemme Yoga Nordicin tuntumaan turvalliseksi paikkaksi harjoittaa joogaa, mutta myös turvalliseksi jättäytyä pois ja jatkaa harjoitusta kotona. Uskomme myös, että teidän toiveenne on tukea paikallisia yrityksiä niin, että ne säilyvät ja pystyvät toimimaan myös kriisin jälkeen. Uskomme myös vahvasti jatkuvuuteen työnantajana toimialalla, jolla on heikko turvallisuus tässä tilanteessa, ja haluamme tarjota edes pientä vakautta kaikille opettajillemme, jotka ovat freelancereita ja jo nyt menettäneet ison osan elannostaan vailla tukiverkostoa. 

 

Tämä on tapamme ottaa vastuuta, kiitos teille osallistumisesta!

Jos sinulla on mitään kysymyksiä tai palautetta tilanteeseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä om@yoganordic.fi

Mikäli et juuri nyt pääsisikään osallistumaan tunneillemme, kokeile OMline palveluamme, live stream tuntejamme tai mahdollisuuksien mukaan osta joogakortteja verkkokaupastamme tulevaisuutta varten. Kaikki ostokset voit ottaa käyttöön milloin tahansa tämän vuoden aikana. 

Pitäkäähän itsestänne ja toisistanne huoli!

Yoga Nordic – team

16.3.2020 Tiedote koskien COVID-19 virusta ja Yoga Nordicin käytäntöjä

Seuraamme 16.3.2020 hallituksen suositusta sulkea myös yksityiset liikuntatilat 18.3. – 13.4 väliselle ajalle Espoon, Vantaa ja Turun osalta. Näihin toimipisteisiin voit varata ainoastaan yksityistilaisuuden. Kampin joogakoulussa jatkamme toistaiseksi poikkeusaikataululla, ja Aluehallintoviraston linjauksen mukaan pidämme ryhmäkoot pienenä, jotta on helppo pitää etäisyyttä kanssajoogaajiin.

Loppuviikosta saamme myös auki online joogastudiomme, jossa voit harjoitella tuttujen opettajien kanssa niin videotunneilla kuin kahdensuuntaisena live lähetys opetuksena.

 Kampin tunneilla voit edelleen harjoitella yhtä turvallisesti kuin aikaisemminkin, sillä olemme tehostaneet kaikkien tilojemme ja varusteiden desinfiointia, sekä höyryttämällä, että desinfioivin pesuainein.

Muistathan kuitenkin:

 1. Ethän tule tunnille jos olosi ei ole täysin terve, jää kotiin lepäämään ja tarkkailemaan oloasi.
 2. Pesethän kätesi ennen tuntia, saippualla ja lämpimällä vedellä.
 3. Käytä mielellään omaa mattoa, näin vähennät turhaa kemikaalikuormaa.
 4. Tunneillamme saa käyttää kasvosuojaa ja kertakäyttökäsineitä
 5. Mikäli olet matkustanut tai lähipiirissäsi on tartunnan saanut, ethän tule tunneille vähintään 14 vuorokauteen.
 6. Suojaa suusi, jos yskit tai aivastat tunnilla.
 7. Seuraa ja noudata viranomaisten ohjeita
 8. Mikäli sairastumisen vuoksi tarvitset lisää käyttöaikaa joogakortillesi olethan yhteydessä meihin ensisijaisesti sähköpostilla om(a)yoganordic.fi

Teemme Yoga Nordicilla kaikkemme mahdollisimman turvallisen ja siistin harjoitusympäristön ylläpitämiseksi sinua varten.

Valmiina aloittamaan?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin taustoista ja taidoista riippumatta.