Tunnit

Aikataulua voi suodattaa valitsemalla suodatinsymboli, jolloin saat esille vain tietyn toimipisteen tunnit tai tietyn opettajan tunnit. Tunnin kuvauksen ja opettajan esittelyn löydät kun painat sinistä painiketta “view details”. Varausjärjestelmästämme johtuen osa sivun teksteistä on englanniksi.  Kaikki live stream tuntimme löydät Helsingin toimipisteen aikataulusta. OMline – kotijoogastudion videokirjasto löytyy ylimmästä valikosta, kohdasta OMline. Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on mitään kysyttävää. Tervetuloa tunneille!

Infoa ensikertalaiselle löydät tästä linkistä, myös studioetikettimme kannattaa lukea ennen ensimmäistä varaustasi. 

Tuntien varausehdot

  • Kaikki varaukset tulee lunastaa viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin/tapahtuman alkua, muuten paikka saatetaan vapauttaa mahdollisille jonottajille.
  • Kaikkien tuntien maksuton peruutus sulkeutuu neljä tuntia ennen tunnin alkua.
  • Emme vastaa peruuttamattomien/myöhään peruutettujen käyntien vaikutuksesta joogakorttiin. Käyttäjän omalla vastuulla on pyytää vastaanottoa tai verkkokauppaa korjaamaan näistä johtuvat virheet kortin voimassaolossa tms.
  • Huomaathan, että 1.9.2020 alkaen Late Cancel ja Absent merkinnät (myöhään peruutetut ja peruuttamattomat käynnit) veloittavat kertakortilta käynnin tai vähentävät kausikorttisi kestoa yhdellä päivällä. Nämä muutokset tehdään manuaalisesti vastaanotossamme ja varaamme niille kuluvan asianmukaisen viiveen.

Valmiina aloittamaan?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin taustoista ja taidoista riippumatta.