OMline kotijoogastudiosi

Kun et pääse tulemaan joogatunnille paikanpäälle tuomme joogastudion sinne missä sinä olet, kotiisi, mökille, tai matkalle mukaan. Tarvitset vain pikkuisen tilaa, internetyhteyden ja tietokoneen, älypuhelimen tai taulutietokoneen. Voit valita osallistua aikataulutetulle reaaliaikaiselle live stream tunnille, jossa käytämme kahdensuuntaista videoyhteyttä, tai valita päivän olotilaan sopivan harjoituksen laajasta joogavideokirjastostamme. Myös varausjärjestelmässämme on muutamia täysin ilmaisia harjoituksia ladattuna sinun iloksesi.

 

OMline videokirjasto löytyy täältä. Saat kaikki joogavideot rajoituksetta käyttöösi edulliseen hintaan 25€/kk, voit katsoa lempijoogavideosi yhä uudelleen ja uudelleen, tai valita päivän tunnelmaan sopivan harjoituksen milloin vain ja missä vain.

Kirjastossa on useita lyhyitä harjoituksia joita voit yhdistellä mielesti mukaan, esim teet ensin voimistavan Vinyasa Flow harjoituksen ja sen perään venyttävän yin harjoituksen. OMlinessa löydät myös harjoituksia perheen pienimmille ja erikoistunteja kuten kasvojooga ja skumppajooga.

 

Live stream -tunnit löydät normaaliaikataulustamme (Helsingin toimipiste). Varaa paikka tunnilta (rajoitettu osallistujamäärä), varataksesi sinulla tulee olla joku kortti (kausi- tai kertakortti) ladattuna käyttäjätilillesi. Kaikki joogakortit löydät kätevästi verkkokaupastamme täältä.

Varaa paikkasi tunnille viimeistään 30min ennen tunnin alkua. Saat n. 30 min ennen tuntia osallistumislinkin sähköpostiisi ja/tai tekstiviestitse. Linkin kautta voit kirjautua tunnille tietokoneelta, älypuhelimelta tai taulutietokoneelta. Jos varaus on voimassa, kun linkki lähetetään, veloittuu tunnin hinta voimassaolevalta kortilta. Kätevimmin pääset alkuun lataamalla laitteellesi jo valmiiksi ilmaisen zoom -sovelluksen ja luomalla jo etukäteen ilmaisen zoom -tilin. Kirjaudu mukaan tunnille osallistumislinkin kautta ja valmistele itsellesi rauhallinen ja mukava harjoitusympäristö. Ota lähelle mahdollisesti tarvittavat joogavälineet, kuten matto, tyyny tai vyö sekä juomapullo.

 

Valmiina aloittamaan?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin taustoista ja taidoista riippumatta.