Koulutus

“Teaching yoga is a privilege and a service to the common good and should not be exploited as an opportunity for inflating self-importance.

-master Paulie Zink-

Haaveiletko ammatista joogaopettajana?

 

Yoga Nordic on kouluttanut alan ammatilaisia jo vuodesta 2007, ollen Suomen ensimmäinen joogakoulu joka sai kansainvälisen Yoga Alliancen opettajakoulutus sertifikaatin.

Koulutamme vankalla ammattitaidolla, useamman kouluttajan voimin, aina pienryhmässä ohjaten jokaista opettajakokelasta henkilökohtaisesti. Koulutuksestamme on vuosien varrella valmistunut jo lähes 200 opettajaa, joista jokainen on työllistynyt alalta, koulutuksestamme valmistuneilla on hyvä maine ja ovat alalla haluttuja työntekijöitä. Moni alkuvuosien oppilaista ovatkin jo itse kouluttajina, muutama on kirjoittanut oman joogakirjan, ja ovat muutenkin kärkijoukoissa viemässä joogaa eteenpäin Suomessa.

Saadaksesi RYT200 vastaavan pätevyyden sinun tulisi suorittaa kahden vuoden sisällä yhteensä 200 tuntia vastaavan määrän kurssiblokkeja, voit vapaasti valita sinulle sopivat kurssit, ja näin luoda oman kurssikokonaisuuden, joka kiinnostaa sinua. Voit monipuolisesta kurssivalikoimastamme rakentaa itsellesi sopivan kokonaisuuden ja opiskella sinulle sopivalla aikataululla, joko intensiivisesti useamman kurssin putkeen, tai rauhallisesti antaen opitulle aikaa kypsyä. Suunnittelemalla opettajakoulutuskokonaisuuden, joka on laaja, joka antaa sinulle vapauden valita, joka antaa sinulle aikaa henkilökohtaiseen ohjaukseen kokeneiden ammattilaisten johdolla ja joka on hinta-laatu suhteeltaan loistava, haluamme antaa juuri sinulle mahdollisuuden valmistua rautaiseksi alan ammattilaiseksi, jolla on kykyä ja halua jakaa joogan sanomaa eteenpäin. Neuvomme mielellämme kurssivalinnassa, jos jokin asia askarruttaa.

Koulutuksestamme hyväksytysti valmistuneilla (ennakkomateriaalit + 200h kursseja + kotitehtävät + lopputyö + harjoittelu) on mahdollisuus rekisteröityä Yoga Alliance kansainväliseen joogaopettaja verkostoon, rekisteröityminen ei ole pakollista, mutta on usein palkkaamisperuste, jos haluaa hakeutua opettamaan joogaa ulkomailla, tai jos haluaa hakeutua jatkokoulutukseen. Kaikille kursseille voi osallistua myös vain omaa joogatietouttaan syventääkseen. Kaikille kursseille haetaan hakulomakkeellaVoit samalla lomakkeella hakea paikkaa useammalle kurssille.

 

Valmiina aloittamaan?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin taustoista ja taidoista riippumatta.