Tapahtumat

“Life is better in yoga pants”

– Unknown Yogi –

 

Yoga Nordic – Turku 4 vuotta!

Tarjoamme kaikille kävijöille syntymäpäiväkakkua ja teetä tai kuplivaa (niin kauan kuin herkkuja riittää) ja jokainen kävijä saa pienen lahjan (niin kauan kuin lahjoja riittää), niinkuin syntymäpäiväjuhlaan kuuluu.

Päivän aikana tarjoamme täysin ilmaisia kokeilutunteja ja muutenkin huikea aikataulu. Tule viettämään mahtavaa syntymäpäivää kanssamme Hansakorttelissa!

Ilmaiset kokeilutunnit:
Klo 9.00 Hot Jooga 90 min
Klo 15.00 Air Jooga smooth flight with healing sounds 90 min

Päivän ohjelma:
10.45 Pilates 60 min
11.00 Air Jooga Frequent Flyer 60 min
12.00 Hot Vinyasa Flow 60 min
13.00 Kasvojooga 90 min
13.15 Hot YIn Jooga 90 min
15.30 Yin Scense workshop (35/45€)

VIP -ilta vuosikortin haltijoille 18.1. klo 16.00

Järjestämme muutamia kertoja vuodessa vuosikorttilaisillemme omia VIP tilaisuuksia. Mikäli sinulla on vuosikortti olet saanut sähköpostiisi kutsun johon voit suoraan vastata. Mikäli kutsua ei ole tullut, olethan pikimmiten yhteydessä meihin, niin lisäämme sinut mukaan tapahtumaan. Tällä kertaa vuorossa on luento ravitsemuksesta ja ihana alkuvuoden detox joogaharjoitus. Tervetuloa!

Yoga Nordic-Espoo 10 vuotta!

Yoga Nordic – Espoo täyttää 10 vuotta lauantaina 11.1. olet tervetullut juhlistamaan päivää studiollemme! Olemme avoinna, ja meillä on kakkutarjoilua klo 9.00 – 15.00.

Sinulle, vakioasiakkaamme haluamme tarjota huipputarjouksen koko vuoden joogatunneista. Saat 12kk kortin hintaan 1000€ ja kaupan päälle 5x kortin ystävälle annettavaksi (arvo 75€)

Vuoden kortin saa veloituksetta tauolle sairaslomatodistusta vastaan ja voit tauottaa kortin koska haluat 10€ maksua vastaan max 12x/vuosi. Tauotettu aika siirtyy käytettäväksi kortin jatkoksi. Synttäritajous juuri Sinulle joustavin ehdoin kiitoksena asiakkuudestasi! Tarjous voimassa lauantaina 11.1.2020

Varaa parhaat pikkujoulut nyt!

Yoga Nordicilta saat haluamasi joogatunnin räätälöitynä pikkujoulutunnelmaan! Miltä kuulostaisi rauhoittava yinjooga äänimaljarentoutuksella joulukiireiden keskellä ystävien kanssa tai yrityksesi oma tunti hauskaa skumppajoogaa? Kysy lisää yksityistunneistamme yhteydenottolomakkeen kautta. Enää muutamia ilta- ja viikonloppuaikoja jäljellä.

Bikram Challenge 1. – 31.10.2019

Toukokuussa toteuttamamme Bikram Challenge sai suurta suosiota ja nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua! Bikram Challengessa sinun tulee osallistua vain Bikram tai Hot 26 [asanas] -tunneille 30 kertaa kuukauden aikana. Bikram tunnit ovat melko vaativia, kysy jo nyt opettajiltamme lisää, miten valmistautua osallistumiseen. Kannattaa myös osallistua sekä Challengea edeltävänä viikonloppuna tekniikkak workshoppiin, että Challengea edeltävän lauantain iltatunnille, jossa opettajamme vastaavat tunnin jälkeen kysymyksiin. Kysy vastaanotostamme lisää ja ilmottaudu mukaan! 

VIP -ilta vuosikortin haltijoille 14.9. klo 16.00

Järjestämme muutamia kertoja vuodessa vuosikorttilaisillemme omia VIP tilaisuuksia. Mikäli sinulla on vuosikortti olet saanut sähköpostiisi kutsun johon voit suoraan vastata. Mikäli kutsua ei ole tullut, olethan pikimmiten yhteydessä meihin, niin lisäämme sinut mukaan tapahtumaan. Tällä kertaa vuorossa on luento Ayurvedasta ja saat myös mukaasi pienen lahjan. Tervetuloa! 

Valmiina aloittamaan?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin taustoista ja taidoista riippumatta.