Workshopit

“Start where you are, use what you have, do what you can”

– Arthur Ashe –

 

Varausehdot

 

Varaaminen:
Varauksen voit tehdä suoraan suoraan varausjärjestelmässämme Workshop-välilehdeltä. Tai nettisivujemme workshop-välilehdeltä ja painamalla “sign up” painiketta haluamasi työpajan kohdalta siirryt suoraan varausjärjestelmäämme.

Maksaminen:
Kun olet varannut paikan työpajaan, saat siitä sähköpostiisi varausvahvistuksen. Työpaja tulisi maksaa etukäteen vastaanottoon. Katso työpajan tiedoista maksutiedot. Ota maksukuitti mukaan tullessasi työpajaan. Tai vaihtoehtoisesti voit ostaa työpajoja tai työpaja+kausikortti paketteja myös nettikaupastamme.

Peruuttaminen:
Jos suunnitelmasi muuttuvat, on työpajojen peruuttaminenkin mahdollista, huomioithan peruutusajat.

Voit peruuttaa varauksesi maksutta 7vrk ennen tapahtumapäivää suoraan varausjärjestelmästämme. Sen jälkeen peruuttaminen on mahdollista vain henkilökohtaisesti tai sähköpostilla ilmoittaen lääkärintodistusta vastaan (puhelinperuutuksia emme valitettavasti pysty käsittelemään). Peruutukset sähköpostitse: helsinki, espoo tai vantaa @yoganordic.fi

Myöhässä peruutetuista työpajoista perimme 8€ toimistokuluja/työpaja, saat laskun sähköpostiisi. Käyttämättömästä varauksesta perimme työpajan koko hinnan + laskutuskulun 5€, saat laskun sähköpostiisi.

 

Valmiina aloittamaan?

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi joogakoulullemme! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin taustoista ja taidoista riippumatta.